BLOG

featured_image

RIST Hellas Annual Conference "IT’S APP TO YOU"

Πρωτοπορειακό το πρώτο ετήσιο συνέδριο «ITS APP TO YOU», που διοργανώθηκε από την RIST Hellas.

Με ιδιαίτερη επιτυχία διοργανώθηκε από την RIST Hellas το 1st Annual Conference  «ITS APP TO YOU», το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki, με προσκεκλημένους τους συνεργάτες του επίσημου δικτύου της RIST Hellas από Ελλάδα και Κύπρο.

Στο συνέδριο παρουσιάστηκε, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το «Authenticity Program», μια καινοτόμα πρόταση που αγκαλιάστηκε εξαρχής από τους συμμετέχοντες. Κατά τη διάρκεια του διήμερου συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν διαδραστικά workshops, ενώ η εκδήλωση πλαισιώθηκε από δράσεις και δραστηριότητες για το ρολόι και το κόσμημα.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι νέες συλλογές ρολογιών και κοσμημάτων των brands της RIST Hellas, καθώς επίσης, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, και η συλλογή των smart watches του Fossil Group.

Το παρόν μεταξύ άλλων στo συνέδριο έδωσαν οι εκπρόσωποι των Fossil Group, Paul Hewitt, Oris, Paul Smith, όπως και ο επιτυχυμένος έλληνας chef Αθηναγόρας Κωστάκος, που εντυπωσίασε με το "live cooking lesson" που παρέθεσε στους προσκεκλημενους.