Πολιτική Επιστροφών

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να το κάνετε εντός 14 ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε.

Το προϊόν προς επιστροφή θα πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση την οποία το παραλάβατε, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, φορεθεί, λερωθεί ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του και να μην έχει αφαιρεθεί ή καταστραφεί η ετικέτα του.

Σε κάθε περίπτωση το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί με όλα τα πρωτότυπα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη αγοράς, εγγύηση, οδηγίες χρήσεις) και στην αρχική του συσκευασία.

Σε περίπτωση επιστροφής είναι απαραίτητο να αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείο (email) στη διεύθυνση [email protected] με ένδειξη επιστροφή, αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας, το προϊόν ή τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε και τον λόγο επιστροφής τους.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με άλλο είδος, μέγεθος ή χρώμα, ή να σας γίνει επιστροφή χρημάτων.

Σε περίπτωση που ζητηθεί η επιστροφή χρημάτων, θα σας επιστραφεί το ποσό της αξίας του προϊόντος με κατάθεση στο λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνει εσάς εωσότου τα προϊόντα να παραδοθούν σε εμάς. Για το λόγο αυτό, βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά και δεν μπορεί να υποστούν φθορά κατά την μεταφορά τους. Η εταιρία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά του προϊόντος προς επιστροφή κατά τη μεταφορά του.

Επιστροφές που θα λάβουμε εκτός των άνω όρων της πολιτικής μας δεν θα γίνονται δεκτές.

Η διεύθυνση επιστροφών για αγορά από το eshop είναι:

RIST Hellas

Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 27

TK 570 01, Θεσσαλονίκη