Συχνές Ερωτήσεις

1. Πως μπορώ να γνωρίζω ότι το προϊόν μου είναι γνήσιο;

Η RIST Hellas είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο των επώνυμων μαρκών Gant Time, Nomination, Oris, Paul Hewitt, TW Steel και μόνον στην Ελλάδα των: Seiko, Lorus, Armani Exchange, DKNY, Emporio Armani, Fossil, Michael Kors, Diesel, Skagen και Tsars Collection by Tatiana Faberge. Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από κάρτα εγγύησης και γνησιότητας.

 

2. Μπορώ να βρω αυθεντικά προϊόντα σε ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα;

Τα αυθεντικά προϊόντα διατίθενται στα καταστήματα που ανήκουν στο επίσημο δίκτυο της RIST Hellas και μπορείτε να τα δείτε εδω. Για να εντοπίσετε το πλησιέστερο κατάστημα, μεταβείτε στην ενότητα STORE LOCATOR. Τα προϊόντα που ίσως βρείτε εκτός του επίσημου δικτύου είναι αμφιβόλου προέλευσης, αυθεντικότητας και γνησιότητας.

 

3. Με ποιόν μπορώ να επικοινωνήσω αν έχω απορίες;

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας (Δευτέρα-Παρασκευή από τις 9:00-17:30) στο 2310 471155, ηλεκτρονικά με email στο [email protected] ή απλά να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας.

 

4. Τι κάνω σε περίπτωση που έχω θέμα με κάποιο προϊόν;

Όλα τα προϊόντα της RIST Hellas έχουν υποβληθεί σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Αν ωστόσο αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με το προϊόν σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 471155, ηλεκτρονικά με email στο [email protected] ή απλά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας.