Τρόποι Πληρωμής

Για την πληρωμή της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η υπηρεσία της αντικαταβολής παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ, είναι διαθέσιμη για παραγγελίες εντός Ελλάδας και Κύπρου και ισχύει για αγορές οποιασδήποτε αξίας. Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας τη στιγμή που θα την παραλάβετε, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Επίσης, μπορείτε να πληρώσετε και με πιστωτική/χρεωστική κάρτα αν παραλάβετε από το τοπικό κατάστημα της εταιρείας courier που θα μεταφέρει την παραγγελία σας. Ωστόσο, επειδή δεν διαθέτουν όλα τα υποκαταστήματα της εταιρείας courier σύστημα POS, προτείνουμε, προς διευκόλυνση σας, να επικοινωνήσετε προηγουμένως με το κατάστημα.

 

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της RIST Hellas δέχεται τις πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες Mastercard, American Express, Diners, Visa & Maestro, οποιασδήποτε τράπεζας μέσω Πρωτοκόλλου Ασφαλείας Τεχνολογίας SSL (Security Certificate & SSL Technology), η επιβεβαίωση της οποίας διεξάγεται μέσω του συστήματος 3D Secure Network της VISA και MASTERCARD.

alphabank_images

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της RIST Hellas δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει απλά να επιλέξετε το συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Αφού πατήσετε το κουμπί «Ολοκλήρωση Παραγγελίας» θα μεταβείτε στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας.

ΜΕ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Εφόσον η πιστωτική σας κάρτα το επιτρέπει, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε την πληρωμή σας με έως 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Στην περίπτωση αυτή διαλέγετε εσείς πόσες δόσεις θέλετε από τον αριθμό επιτρεπόμενων δόσεων κάθε φορά, ο οποίος είναι ανάλογος του αντιτίμου της αγοράς σας. Για μεγαλύτερη ευκολία σας αναφέρουμε ότι οι δόσεις ορίζονται ως εξής:

Για αγορές από 100€ έως 250€ ισχύουν έως 3 δόσεις

Για αγορές από 251€ έως 500€ ισχύουν έως 6 δόσεις

Για αγορές από 501€ και πάνω ισχύουν έως 12 δόσεις

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας καταθέτοντας το ακριβές ποσό σε κάποια από τις παρακάτω συνεργαζόμενες τράπεζες. Τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Στην περίπτωση που επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής παρακαλούμε να συμπληρώσετε τον αριθμό της παραγγελίας σας καθώς και το Ονοματεπώνυμο που δηλώσατε στη φόρμα παραγγελίας στο πεδίο αιτιολογία κατά την κατάθεση.

Η παραγγελία σας εκτελείται μόλις ενημερωθεί η εταιρία για την κατάθεσή σας. Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να στείλετε με email στο [email protected] το αποδεικτικό κατάθεσης της τράπεζας ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 511413.

Αμέσως μόλις ενημερωθεί ο λογαριασμός της εταιρίας για την εξόφληση της παραγγελίας σας, θα εκτελεστεί άμεσα. Για το συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, η παραγγελία σας παραμένει σε κατάσταση «αναμονής» μετά την καταχώρισή της, μέχρι να επιβεβαιωθεί η κατάθεση. Η παραγγελία σας δεσμεύεται για τρεις εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που δεν γίνει κατάθεση σε αυτό το διάστημα, ακυρώνεται αυτόματα.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί που μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: Δικαιούχος: RIST HELLAS PRIVATE COMPANY

ALPHA BANK: IBAN GR61 0140 3190 3190 0200 2018 138

EUROBANK: ΙΒΑΝ GR850 2602 0300 0081 0201 586702

PIRAEUS BANK: IBAN GR09 0172 2120 0052 1210 8541 470

 

Για καταθέσεις από την Κύπρο ισχύει ο παρακάτω λογαριασμός:

HELLENIC BANK: IBAN CY53 0050 0240 0002 4001 7330 7001

BANK OF CYPRUS: IBAN CY17 0020 0195 0000 3570 4050 9939

 

PAYPAL

Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του Paypal (online ασφαλές σύστημα συναλλαγών) όπου μπορείτε να πληρώσετε μέσω του Paypal λογαριασμού σας.

Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal αφορούν αποκλειστικά παράδοση στον χώρο του πελάτη και δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής.