BLOG

featured_image

OPEN SHOWROOM 2020 από τη RIST Hellas

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το OPEN SHOWROOM της RIST Hellas για την παρουσίαση όλων των συλλογών Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020, στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport.

Η RIST Hellas στις 22 & 23 Φεβρουαρίου διοργάνωσε ένα διήμερο OPEN SHOWROOM στο ξενοδοχείο "Sofitel AthensAirport". Οι συνεργάτες και επαγγελματίες του κλάδου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις συλλογές ρολογιών και κοσμημάτων των συνεργαζόμενων μαρκών, για τη σεζόν άνοιξη - καλοκαίρι 2020. Παράλληλα έγινε και η επίσημη παρουσίαση των πολυτελών κοσμημάτων Tsars Collection by Tatiana Faberge, η το brand που πρόσφατα προστέθηκε στο portfolio της RIST Hellas.

Με την παρουσία τους τίμησαν το διήμερο event εκπρόσωποι των εταιριών του εξωτερικού, ανάμεσά τους οι VP Head of Distribution EMEA και VP Head of Brand & Marketing EMEA του Fossil Group καθώς και ο CEO της TW Steel.  

Ο χώρος ήταν κατάλληλα διαμορφωμένος ώστε κάθε ένα από τα brand να παρουσιάζεται με ξεχωριστό και μοναδικό τρόπο, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να περιηγηθούν ανάμεσα στα stand. Τα βλέμματα έκλεψε το stand, του επίσης νεοεισαχθέντος ιταλικού brand κοσμημάτων, NOMINATION.

Κατά τη διάρκεια των δυο ημερών, εκπλήξεις και δώρα περίμεναν τους επισκέπτες! Στο “engrave me” corner μπορούσε κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε κοσμήματα και μπρελόκ και να χαράξει το δικό του μήνυμα. Ενώ, το party έκπληξη που διοργανώθηκε εντός του ξενοδοχείου το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, με live μουσική ξεσήκωσε τους καλεσμένους! Στο τέλος της βραδιάς, σε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, η RIST Hellas δώρισε από ένα smartwatch των brand Michael Kors και Emporio Armani.