Τρόποι Αποστολής

ΕΛΛΑΔΑ και ΚΥΠΡΟ

Δωρεάν αποστολή με την ACS, 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Η εταιρεία μας διατηρεί συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS COURIER, η οποία διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής στην Ελλάδα. Η αποστολή των παραγγελιών σε Ελλάδα και Κύπρο υπολογίζεται να διαρκεί από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, χρόνος ο οποίος εξαρτάται από την προσβασιμότητα της περιοχής. Διεκπεραίωση, αποστολή και παράδοση παραγγελιών δεν πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα και κατά τις επίσημες αργίες.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία πραγματοποίησης τους. Παραγγελίες οι οποίες λαμβάνουν χώρα μέχρι το απόγευμα πραγματοποιούνται αυθημερόν και αποστέλλονται άμεσα, συνήθως σε μία εργάσιμη ημέρα στα περισσότερα σημεία της Ελλάδος και σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες στην Κύπρο.

Μόλις η παραγγελία σας δοθεί προς αποστολή θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης με τον αριθμό αποστολής του δέματός σας. Για παραγγελίες εντός Ελλάδος, το κόστος αποστολής δεν επιβαρύνει τον καταναλωτή, δηλαδή δεν υπάρχει χρέωση για μεταφορικά, ανεξαρτήτως του μεγέθους της παραγγελίας. Για παραγγελίες εντός Κύπρου, ο καταναλωτής δεν επιβαρύνεται με μεταφορικά, αν το κόστος της παραγγελίας είναι άνω των 100€, ενώ επιβαρύνεται με κόστος μεταφορικών ύψους 10€, αν το κόστος της παραγγελίας είναι μέχρι 100€.

Πριν την ημέρα παράδοσης, η ACS θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει την παρουσία σας στη διεύθυνση που έχετε ζητήσει να γίνει η παράδοση. Αν, ωστόσο, απουσιάζετε την ώρα της παράδοσης, θα λάβετε ειδοποίηση sms εάν είχατε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου ή θα σας αφήσουν ειδοποιητήριο σημείωμα και η παραγγελία σας θα δοθεί ξανά προς παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα.