BLOG

featured_image

ORIS – Culture Collection

Η συλλογή Culture ενσωματώνει την δέσμευση της Oris για διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και ανάδειξη ανθρώπων που έχουν γράψει ιστορία στον χώρο τους.

Η συλλογή Culture ενσωματώνει την δέσμευση της Oris για διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και ανάδειξη ανθρώπων που έχουν γράψει ιστορία στον χώρο τους. Με μοντέλα που χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερη λεπτομέρεια και σχεδιαστική καινοτομία, διαφοροποιείται ουσιαστικά από τις υπόλοιπες συλλογές της μάρκας και στηρίζεται σε λιτές γραμμές, minimal σχεδιασμό και πολυτελή εμφάνιση.

 

Για την δημιουργία των μοναδικών μοντέλων της συλλογής, η Oris συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα της κλασικής και τζαζ μουσικής και εμπνέεται από την φύση και την ανεπιτήδευτη ομορφιά.

 

Oris Art Blakey Limited Edition

Oris Art Blakey Limited Edition

(01 733 7762 4081-Set)

 Oris James Morrison Limited Edition

Oris James Morrison Limited Edition

(01 733 7762 4085-Set)

 

Οι δύο νέες προσθήκες στην κατηγορία Culture τιμούν δύο από τους μεγαλύτερους μουσικούς της ιστορίας. Το Oris Art Blakey Limited Edition είναι εμπνευσμένο από τον τζαζ ντράμερ και μαέστρο Art Blakey, έναν μουσικό-σύμβολο του είδους του, μέλος του φημισμένου συγκροτήματος Jazz Messengers. Το Oris James Morrison Academy of Music Limited Edition είναι κατασκευασμένο προς τιμήν του σύγχρονου Αυστραλού τζαζ μουσικού James Morrison και της συνεισφοράς του στην εξέλιξη της νέας γενιάς τζαζ μουσικών.

 

Oris Art Blakey Limited Edition 2

Oris James Morrison Limited Edition 2

 

Τα ρολόγια της κατηγορίας Culture έχουν σχεδιαστεί με ιδιαίτερη βάση στην αισθητική λεπτομέρεια.  Το Oris Art Blakey Limited Edition αποτελείται από ένα καντράν στολισμένο με τα 8 εξαρτήματα (claws) του τυμπάνου που έπαιζε ο Art και ένα πίσω μέρος κάσας κατασκευασμένο από το υλικό που είχαν τα πιατίνια του, ενώ το Oris James Morrison Academy of Music Limited Edition φέρει το χαρακτηριστικό λογότυπο της ακαδημίας μουσικής James Morrison.

 

Βρείτε τα στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα