BLOG

featured_image

Το στυλ πρέπει να είναι αυθεντικό όπως το ρολόι σου

H Rist Hellas επιβραβεύει τις «αυθεντικές» επιλογές!

H RIST HELLAS, θέλοντας να «προστατεύσει» το δίκτυό της, να πιστοποιήσει τα προϊόντα των brands που διαθέτει κάθε συνεργαζόμενο κατάστημα αλλά και να επιβραβεύσει όλους εκείνους που επιλέγουν να κάνουν τις αγορές τους από το επίσημο δίκτυο καταστημάτων, δημιούργησε το πρόγραμμα “AUTHENTICITY”.

To Authenticity της Rist Hellas είναι μια ενέργεια με την οποία σας δίνεται η δυνατότητα να επιβεβαιώσετε ότι το ρολόι της Fossil Group που έχετε αγοράσει είναι Αυθεντικό, καθώς πιστοποιεί την γνησιότητα του ρολογιού μέσω της πλατφόρμας καταχώρησης του κωδικού γνησιότητας και επιπλέον επιβραβεύει τους πελάτες που έχουν επιλέξει αυθεντικά ρολόγια της Fossil Group από το επίσημο δίκτυο της Rist Hellas, δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής στον διαγωνισμό που θα διεξάγεται κάθε μήνα με δώρο ένα ταξίδι για 2 άτομα σε ένα μοναδικό προορισμό, συνδέοντας την αυθεντικότητα (Authentic) με μια διαφορετική πόλη κάθε φορά (City). Αυτό είναι το «Authenti-city»!

Σε όλα τα συνεργαζόμενα brands του Fossil Group (Michael Kors, Emporio Armani, Armani Exchange, Emporio Armani Swiss, DKNY, Marc Jacobs, Fossil, Skagen, Misfit), αναζητήστε την ειδική σήμανση/ ταμπελάκι με τον μοναδικό σειριακό αριθμό.

Μπείτε στη σελίδα του Authenticity καταχωρήστε τα στοιχεία σας και τον σειριακό αριθμό στη φόρμα συμμετοχής και μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός που θα ζήσει μια «αυθεντική» εμπειρία παίρνοντας μέρος στις μηνιαίες κληρώσεις για ένα ταξίδι 2 ατόμων και για πολλά άλλα δώρα!

Εμπιστευτείτε την Rist Hellas και τα επίσημα καταστήματα για την αγορά των επώνυμων ρολογιών της Fossil Group και εξασφαλίστε την αυθεντικότητα και την ποιότητα κάθε ρολογιού.

Γιατί η Rist Hellas επιβραβεύει τις «αυθεντικές» επιλογές!