BLOG

featured_image

RIST Hellas welcomes PDPAOLA!

Το απόλυτο fashion brand κοσμημάτων επανασυστήνεται στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

Η RIST Hellas με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει στο portfolio της το Ισπανικό brand κοσμημάτων PDPAOLA, αναλαμβάνοντας την αποκλειστική αντιπροσώπευση του στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Αναζητώντας διαρκώς νέες συνεργασίες και εμπλουτίζοντας τη γκάμα των προϊόντων της, η RIST Hellas αναλαμβάνει, μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου, να φέρει στην ελληνική και κυπριακή αγορά όλες τις νέες συλλογές κοσμημάτων PDPAOLA.

H PDPAOLA “γεννήθηκε” το 2002 στη Βαρκελώνη από την Paola και τον Humbert Sasplugas. Τα δύο αδέρφια πήραν μια απόφαση που άλλαξε τη ζωή τους, να κυνηγήσουν το όνειρό τους!  Σήμερα η PDPAOLA είναι ένα διάσημο fashion brand κοσμημάτων, που επιλέγουν μο­ντέλα όπως η Gigi Hadid και η Taylor Hill, η influencer Chiara Ferragni και η ηθοποιός Ashley Green.

Στον λαμπερό κόσμο της PDPAOLA, η κομψότητα συναντά τη διαχρονικότητα και τα prêt-à-porter κοσμήματα γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητα της σύγχρονης γυναίκας. Τα άριστης ποιότητας υλικά και το εξαιρετικό φινίρισμα αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό για κάθε κόσμημα PDPAOLA, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ασήμι 925, επιχρυσωμένα με χρυσό 18k και διακοσμημένα με ημιπολύτιμους λίθους και πέτρες ζιργκόν. Κομψά δαχτυλίδια, εντυπωσιακά κολιέ και βραχιόλια, fashionable σκουλαρίκια και bundles συνθέτουν τις ολοκληρωμένες συλλογές κοσμημάτων PDPAOLA.


H ομορφιά κρύβεται στις λεπτομέρειες και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει καλά η εταιρεία κοσμημάτων PDPAOLA!