BLOG

featured_image

H RIST Hellas υποδέχεται την Diesel

Με μια νέα συνεργασία ξεκινάει η νέα χρονιά για την RIST Hellas, που υποδέχεται την Diesel στο portfolio της. Από 1η Ιανουαρίου θα είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος για όλες τις συλλογές των ρολογιών της δημοφιλούς μάρκας.

Η Diesel, μια από τις πιο αξιόπιστες μάρκες μόδας, και πιο συγκεκριμένα denim, προσελκύει από την αρχή της ίδρυσής της τους «επαναστάτες» ανάμεσά μας.

Φιλοσοφία της είναι η δημιουργία ενός κόσμου χωρίς σύνορα, γι’ αυτό από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 επέκτεινε τους ορίζοντες της με προϊόντα όπως γυαλιά, υποδήματα και φυσικά, ρολόγια.

Τα ρολόγια της είναι ήδη ιδιαίτερα αγαπητά για τον Έλληνα καταναλωτή, καθώς συνδυάζουν ποιότητα και προσιτή τιμή. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που μοιράζονται όλες οι συλλογές είναι το αναγνωρίσιμο αρρενωπό design τους που τα κάνει να ξεχωρίζουν ανάμεσα στις fashion μάρκες. Με μια ποικιλία διαθέσιμων στυλ, σχημάτων και μεγεθών, μπορείτε να βασιστείτε στην προσωπική σας αισθητική και να επιλέξετε ένα ρολόι που θα είστε περήφανοι να φοράτε σήμερα, αύριο αλλά και για τα επόμενα χρόνια.