BLOG

featured_image

Nomination | Valentine's Day Promo

Το πιο προσωπικό και ιδιαίτερο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έρχεται από τη Nomination!

Δημιούργησε ένα απόλυτα προσωποποιημένο βραχιόλι για το άλλο σου μισό επιλέγοντας τα σύμβολα που σας ενώνουν!

Τα λαμπερά Composable βραχιόλια της Nomination αποτελούνται από ένα βραχιόλι-βάση (σε 8 διαφορετικά χρώματα) στο οποίο μπορείς να προσθέσεις διακοσμημένα links σε αμέτρητους συνδυασμούς, δημιουργώντας ένα κυριολεκτικά μοναδικό βραχιόλι για να εκφράσεις την αγάπη σου!

Από τη 1 έως και τις 18 Φεβρουαρίου, με την αγορά τριών διακοσμημένων composable links Nomination ΔΩΡΟ το ένα!*

Τα βραχιόλια της Nomination είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και διατίθενται σε 8 διαφορετικά χρώματα, για να επιλέξετε το αγαπημένο σας. Σε κάθε βραχιόλι μπορούν να προστεθούν επιπλέον κενά links ώστε να προσαρμοστεί στο μέγεθος του καρπού σας.

Image Alt 1
Τα διακοσμημένα links είναι χειροποίητα, κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και προσφέρουν αμέτρητες επιλογές θεμάτων (γράμματα, σύμβολα, charms κ.ά.), για να επικοινωνήσετε την δική σας ιστορία. Ο καινοτόμος μηχανισμός που συνδέει τα links, σάς επιτρέπει να προσθέσετε τα δικά σας σύμβολα από χρυσό 18Κ, ροζ χρυσό 9Κ ή ασήμι 925, διακοσμημένα από ζιρκόν, ημιπολύτιμους λίθους και σμάλτο. 

Image Alt 2

Συνδυάστε τα links που σας εκφράζουν και δημιουργήστε ένα μοναδικό βραχιόλι για εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επιλέξτε 2 ή παραπάνω διακοσμημένα links και αποκτήστε ένα ακόμη εντελώς δωρεάν!

Image Alt 3


Η ενέργεια ισχύει για αγορές στο www.rist.gr καθώς και σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα και eshops, στα οποία μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές.

*Δωρεάν το διακοσμημένο composable link με τη μικρότερη αξία.