BLOG

featured_image

Nomination | Free Bracelet Days

Η Nomination γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μία νέα προσφορά

Η Nomination γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και σε βοηθά να δημιουργήσεις το πιο μοναδικό και ιδιαίτερο δώρο για το αγαπημένο σου πρόσωπο.

Τα φημισμένα Composable βραχιόλια της Nomination αποτελούνται από ένα βραχιόλι-βάση (σε 5 διαφορετικά χρώματα) στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε τα δικά σας διακοσμημένα links, αποτελούμενα από τις αγαπημένες σας στιγμές και αναμνήσεις. 

Από τις 28 Ιανουαρίου έως και τις 15 Φεβρουαρίου, με αγορές αξίας 35€ και άνω σε διακοσμημένα links, μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν το βραχιόλι-βάση!*

Η ενέργεια ισχύει για αγορές στο www.rist.gr καθώς και σε όλα τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα και eshops, στα οποία μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές.

Μπορείτε να δείτε τα βραχιόλια-βάση πατώντας εδώ, αλλά και όλη τη συλλογή διακοσμημένων links εδώ.

Είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να μοιραστείτε το δικό σας μήνυμα και συναίσθημα, χρησιμοποιώντας links σε διαφορετικά χρώματα, σχήματα και υλικά.

*Το βραχιόλι-βάση που θα διατίθεται δωρεάν αφορά μόνο το ασημί χρώμα.
Ωστόσο, σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε σαν βάση κάποιο από τα χρωματιστά βραχιόλια (χρυσό, ροζ χρυσό, μπλε, μαύρο), μπορείτε να το "αναβαθμίσετε" αγοράζοντας το σε προτεινόμενη τιμή λιανικής 20€ αντί για 26€.