BLOG

featured_image

Nomination - Πως να δημιουργήσεις το δικό σου Composable βραχιόλι

 

Τα Composable είναι τα βραχιόλια σύμβολο της μάρκας Nomination: μία εφεύρεση που έφερε την επανάσταση στον χώρο της Ιταλικής μόδας και αποτελεί πλέον ένα πραγματικά εμβληματικό στυλ γνωστό σε όλο τον κόσμο.

 

Ένα πολύτιμο, χειροποίητο και ποιοτικό βραχιόλι, με σύγχρονο σχεδιασμό, προσιτή τιμή και κυρίως δυνατότητα προσωποποίησης: μία ιδέα που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον χώρο του κοσμήματος και αποτέλεσε την έναρξη της παγκόσμιας επιτυχίας των κοσμημάτων Composable.


Κατασκευασμένο από πολλούς ατσάλινους συνδέσμους (links) που συνδέονται με ένα καινοτόμο μηχανισμό ελατηρίων, το βραχιόλι τροποποιείται με την προσθήκη νέων συνδέσμων: από γράμματα μέχρι σύμβολα, από πολύτιμους λίθους μέχρι χρωματιστές πέτρες, ο κατάλογος της Nomination εμπλουτίζεται κάθε χρόνο για να συμπεριλάβει τις τελευταίες τάσεις της μόδας. 

Αλλά με ποιο τρόπο γίνεται η προσθήκη νέων links σε ένα Composable βραχιόλι; Η διαδικασία είναι πιο εύκολη από ποτέ: μπορείτε εσείς οι ίδιοι να δημιουργήσετε το δικό σας Composable βραχιόλι. Επιλέγετε όχι μόνο την σύνθεση και την σειρά των links, αλλά μπορείτε επίσης και να τα τοποθετήσετε μόνοι σας πάνω στο βραχιόλι.

 

Αυτά είναι λοιπόν τα 3 βήματα δημιουργίας ενός Composable βραχιολιού

 

#1# Τραβήξτε ελαφρά τα links



Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να τοποθετήσετε ένα νέο link στο Composable βραχιόλι είναι να τραβήξετε ελαφρά τους συνδέσμους που το αποτελούν, απομακρύνοντας τις 2 πλευρές, όπως σε ένα ελαστικό βραχιόλι. Χάρη στον καινοτόμο μηχανισμό ελατηρίων που τους συνδέει, αυτό είναι κάτι πολύ απλό.

#2# Αποσυνδέστε μεταξύ τους τα links



Τραβήξτε ελαφρά τα 2 links μεταξύ των οποίων θέλετε να προσθέσετε το νέο: Τα 2 κομμάτια συνδέονται με ένα είδος γάντζου ο οποίος δεν φαίνεται όταν φοράτε το βραχιόλι. Τραβώντας το βραχιόλι με σταθερότητα και προσοχή, μπορείτε να αποσυνδέσετε τα 2 links από τον γάντζο ώστε να μπορέσει να συνδεθεί το νέο.

#3# Προσθέστε το νέο σας link



Όλα τα Composable links αποτελούνται από το ίδιο σύστημα που τους επιτρέπει να συνδέονται εύκολα μεταξύ τους. Η διαδικασία προσθήκης ενός νέου κομματιού στο βραχιόλι είναι η ακριβώς αντίθετη από την διαδικασία του βήματος 2: χρησιμοποιήστε τον γάντζο για να το συνδέσετε με τα 2 links που είχατε αποσυνδέσει προηγουμένως.

Και αυτό ήταν! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αλλάζετε συνεχώς το βραχιόλι σας προσθέτοντας νέα links που εκφράζουν εσάς και την ιστορία σας.


Το κόλπο μας. Προσπαθήστε να μην αφήνετε κανένα link μόνο του. Δύο ή τρία κομμάτια στη σειρά είναι πιο εύκολο να συνδεθούν/ αποσυνδεθούν από ότι τα μονά και με τον καιρό τα δάχτυλά σας θα εξοικειωθούν με την διαδικασία προσθαφαίρεσης.