BLOG

featured_image

H RIST Hellas στο MADWALK 2019 by Serkova Crystal Pure

H RIST Hellas έκανε μια ξεχωριστή εμφάνιση στα MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure, που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 1 Απριλίου.

H RIST Hellas έκανε μια ξεχωριστή εμφάνιση στα MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure, που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 1 Απριλίου. Συμμετέχοντας για πρώτη φορά στο μεγαλύτερο fashion music show, η RIST Hellas αποφάσισε να στηρίξει τη φετινή διοργάνωση καθώς ήταν αφιερωμένη στο Σωματείο  «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», όπου μέρος των εσόδων της εκδήλωσης, διατέθηκε για την προσφορά του απαραίτητου εξοπλισμού για τη συμμετοχή των παιδιών στο «ELPIDA Youth Summer Camp».

Ως υποστηρικτής της εκδήλωσης, συμμετείχε με ένα εντυπωσιακό lobby kiosk που δημιουργήθηκε δίπλα στο red carpet. Καθ’ όλη τη διάρκεια του event έδωσε τη δυνατότητα στους καλεσμένους να επιλέξουν το ρολόι των συλλογών Emporio Armani, Michael Kors, Armani Exchange & GANT Time, και να φωτογραφηθούν με αυτό, λαμβάνοντας μέρος σε ένα διαγωνισμό στο Instagram που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τα Madwalk 2019.

 

#WinYourRistWatch ήταν το hashtag που ανέδειξε την τυχερή με την καλύτερη φωτογραφία η οποία κέρδισε το ρολόι που διάλεξε για να κάνει post.