BLOG

featured_image

Το Authenticity Program ανανεώνεται!

Από τις 10 Απριλίου, το Autheticity Program σε επιβραβεύει με ταξίδια και δωροεπιταγές!

RIST Hellas, θέλοντας να πιστοποιήσει τα προϊόντα των brands του Fossil Group (Michael Kors, Emporio Armani, Armani Exchange, Emporio Armani Swiss, DKNY, Diesel, Fossil, Skagen) που διαθέτει κάθε συνεργαζόμενο κατάστημα αλλά και να επιβραβεύσει όλους εκείνους που επιλέγουν να κάνουν τις αγορές τους από το επίσημο δίκτυο καταστημάτων, τρέχει από το 2018 το πρόγραμμα “Authenticity”.

To Authenticity Program της RIST Hellas είναι μια ενέργεια με την οποία σας δίνεται η δυνατότητα να επιβεβαιώσετε ότι το ρολόι που έχετε αγοράσει είναι αυθεντικό και να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς!

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των προϊόντων και των υπηρεσιών που σας παρέχει η RIST Hellas, από 10 Απριλίου 2023, το Authenticity Program ανανεώνεται!

ΝΕΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ


Από την Δευτέρα 10 Απριλίου, με κάθε εγγραφή στο authenticity.rist.gr παίρνετε αυτόματα μέρος στην κλήρωση του τρέχοντος και του επόμενου μήνα από την ημέρα εγγραφής.

Τους μήνες Απρίλιο, Ιούνιο, Αύγουστο, Οκτώβριο και Δεκέμβριο 2023 κληρώνονται:
- 2 δωροεπιταγές των 150€ για εξαργύρωση στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα αρχικής αγοράς στην Ελλάδα
- 1 δωροεπιταγή των 150€ για εξαργύρωση στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα αρχικής αγοράς στην Κύπρο.

Τους μήνες Μάιο, Ιούλιο, Σεπτέμβριο και Νοέμβριο 2023 κληρώνεται:
- 1 ταξίδι για 2 άτομα, σε διαφορετικό προορισμό κάθε φορά
Μάιος 2023: Φλωρεντία
Ιούλιος 2023: Βουδαπέστη
Σεπτέμβριος 2023: Πράγα
Νοέμβριος 2023: Βιέννη


Με αυτόν τον τρόπο, κάθε πελάτης παίρνει μέρος σε μία κλήρωση για δωροεπιταγές ΚΑΙ σε μία κλήρωση για ταξίδι.

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Για να πάρετε μέρος:
- Αγοράστε αυθεντικά ρολόγια του Fossil Group από το επίσημο δίκτυο φυσικών ή ηλεκτρονικών καταστημάτων της RIST Hellas.
- Ελέγξτε κατά την παραλαβή του ρολογιού ότι συνοδεύεται από το ειδικό καρτελάκι αυθεντικότητας με τον σειριακό αριθμό (S/N).
- Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής με τα στοιχεία σας και τον σειριακό αριθμό αυθεντικότητας του ρολογιού. Εντός 24 ωρών θα λάβετε email ότι έχει ελεγχθεί η ορθότητα των στοιχείων σας και η εγγραφή σας είναι έγκυρη.

Πάρτε μέρος στο πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών και κερδίστε!