BLOG

featured_image

Nomination | Mother's Day Promo

Γιόρτασε την ημέρα της μητέρας με ένα εντυπωσιακό δώρο Nomination.

Το πιο ξεχωριστό δώρο για τη γιορτή της μητέρας έρχεται από την Nomination! Δημιουργήστε ένα προσωποποιημένο composable βραχιόλι ή επιλέξτε ανάμεσα στην ιδιαίτερη συλλογή fashion κοσμημάτων και εκφράστε την αγάπη σας με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

Από τις 24 Απριλίου μέχρι και τις 17 Μαΐου, με αγορές αξίας 59€ και άνω σε προϊόντα Nomination ΔΩΡΟ μια εντυπωσιακή τσάντα Nomination!



Η αγορά σας μπορεί να περιλαμβάνει τόσο προϊόντα της κατηγορίας Composable (όπως βραχιόλι-βάση ή links), όσο και κοσμήματα από την fashion σειρά της εταιρίας. 

Με την αγορά σας λαμβάνετε ένα ειδικό κουπόνι. Για να παραλάβετε το δώρο σας, θα πρέπει απλά να στείλετε μία ευδιάκριτη φωτογραφία του κουπονιού σας στο [email protected], συνοδεύοντας την από τα στοιχεία αποστολής στα οποία επιθυμείτε να παραλάβετε το δέμα σας. Τα στοιχεία αυτά είναι: Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Πόλη, Τ.Κ., Τηλέφωνο και Email.




Μόλις επιβεβαιωθούν τα στοιχεία σας, θα πραγματοποιηθεί αποστολή του δώρου σας με ACS Courier, η οποία θα παραδοθεί σε εσάς εντός 3 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση που δεν λάβετε κάποια ειδοποίηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 2310511413 και το [email protected] για να ελεγχθεί η πορεία του δέματος σας.



Η ενέργεια ισχύει για αγορές στο www.rist.gr καθώς και σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα και eshops, στα οποία μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές.